Beheerder brandmeldinstallatie

Algemene informatie

Iedere brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, en/of rookbeheersingsinstallatie moet volgens de NEN2654-1, de NEN2654-2 en de NEN2654-3 norm worden beheerd, gecontroleerd en onderhouden.

Het blijkt echter dat dit vaak niet gebeurd en het vaak lastig om deze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Vaak wordt dit uit tijdsgebrek overgeslagen, maar men vergeet voor welk een verantwoordelijkheid dit met zich meebrengt. Worden controles foutief uitgevoerd, komt de gebruikersvergunning in gevaar.

Waarom Roggendorf?

Roggendorf neemt deze werkzaamheden van u over die voortkomen uit de NEN2654-1, de NEN2654-2 en de NEN2654-3. Al onze inspecteurs zijn in het bezit van de diploma’s en hebben ruime kennis en ervaring om de kwaliteit te waarborgen. Roggendorf zorgt ervoor dat u voldoet aan de maandelijkse wettelijke verplichting.

De controles worden 11x per jaar uitgevoerd op de locaties. In de 12e maand komt het erkende onderhoudsbedrijf om de jaarlijkse inspectie uit te voeren. De inspecteurs van Roggendorf monteren, repareren en vervangen niets. De inspectie heeft dus nooit een commerciële bijbedoeling.

Uw installatie, incl. de overige zaken (zoals het logboek, gebruikershandleiding, tekeningen, blokschema’s, rapport van onderhoud etc.), blijven wij hanteren. Naast het bijhouden van het verplichte gedeelte in uw logboek legt Roggendorf B.V. voor u ook een logboek aan. Dit logboek wordt door ons beheerd en bewaard. Na ieder bezoek ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bevindingen. Uiteraard zijn al onze adviezen zijn gebaseerd op de meest actuele regelgeving.

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u deze per mail stellen via brand@roggendorf.nl. Natuurlijk zijn wij telefonisch ook bereikbaar. Iedere werkdag op telefoonnummer (0529) 45 05 25.

image004

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!

Contact

Bezoekadres:
Nieuwelandstraat 17
7731 TH Ommen

Nevenvestiging
Popovstraat 15
8013 RK Zwolle

Route beschrijving

Telefoon: 0529-450525
E-mail: info@roggendorf.nl
Skype: roggendorf-hulp-lijn
Twitter: Volg Roggendorf op Twitter