Mobiele surveillance

Overdag is uw bedrijf een dynamische omgeving. Maar zo bruisend als het overdag kan zijn, zo stil is het ’s nachts en in het weekend. Zeker als u gevestigd bent op een bedrijventerrein. En we weten allemaal dat de gelegenheid de dief maakt. De mobiel surveillanten van Roggendorf Security minimaliseren de kans op ongewenst bezoek met controlerondes, open- en sluitrondes en alarmopvolging. Hun bevindingen leggen zij altijd vast in surveillance-rapporten.

Controlerondes

Op elk gewenst tijdstip inspecteren de beveiligingsmedewerkers van Roggendorf Security uw bedrijf een nader af te spreken aantal keren. Daarbij kunnen ze zowel externe- als ook interne controlerondes uitvoeren. Bij een externe ronde controleren zij uw pand op afgesloten ramen en deuren en eventuele onregelmatigheden. Tevens controleren zij de omgeving op verdachte voertuigen en personen. Tijdens een interne controleronde letten onze surveillanten uiteraard ook weer op afgesloten deuren en ramen maar ook of de juiste apparatuur is uitgeschakeld.

Open- en sluitrondes

Uiteraard kunnen onze beveiligingsmedewerkers uw bedrijf ’s morgens openen en ’s avonds weer afsluiten. Met de systematische aanpak die zij daarbij hanteren kunt u er zeker van dat er ’s avonds niet per ongeluk een raam of een deur open blijft staan. Maar onder deze vorm van dienstverlening valt bijvoorbeeld ook de beveiliging van medewerkers die belast zijn met het naar de bank brengen van dagopbrengsten en zogenaamde visitatiediensten. Hierbij worden bezoekers en personeel gecontroleerd op het wel of niet rechtmatig meenemen van bedrijfseigendommen.

Alarmopvolging

Niets is zo vervelend als bij nacht en ontij gebeld te worden omdat er in uw bedrijf ingebroken wordt. Daar komt bij dat u waarschijnlijk ook niet getraind bent om daar adequaat op te reageren. Want wat doet u als u inderdaad een onbevoegd persoon of personen in uw pand aantreft? De beveiligingsmedewerkers van Roggendorf Security zijn opgeleid en getraind voor dit soort situaties. Na een melding zijn zij snel ter plaatse en onderzoeken categorisch wat er aan de hand kan zijn. Ze inspecteren eerst nauwgezet de omgeving voor ze naar binnen gaan. Eenmaal in het pand proberen ze de oorzaak te achterhalen en te verhelpen. Gaat het om een vals alarm, dan stellen zij het alarm opnieuw in en sluiten uw pand zorgvuldig af.

Zijn er aanwijzingen voor echte onraad, bijvoorbeeld in de vorm van braaksporen, dan alarmeren zij de politie. Onze surveillanten zorgen daarbij ook voor coördinatie en afhandeling. Een voorbeeld daarvan is het inschakelen van een glaszetter.

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!