Winkelsurveillance

Bijna geen enkele winkelonderneming ontkomt aan winkelcriminaliteit. Het winkelpersoneel bestaat in dit type bedrijven veelal uit zeer jonge mensen die eigenlijk alleen maar wat geld willen bijverdienen. Het is daarom, vinden wij van Roggendorf Security, raadzaam uzelf de vraag te stellen of het verantwoord is uw personeel bloot te stellen aan de soms gehaaide, verbaal en fysiek agressieve winkeldieven. In veel gevallen kan dat prima, maar soms bieden onze professionele mogelijkheden een betere en verstandigere oplossing.

De winkelsurveillanten van Roggendorf Security zijn specialisten in het omgaan met en aanpakken van ongewenste bezoekers van uw bedrijf.

Uiteraard heeft elk afzonderlijk winkelbedrijf haar eigen denkwijze hoe met winkelcriminaliteit om te gaan. De winkelsurveillanten houden zich dan ook strikt aan uw wensen, vastgelegd in uw door ons getoetste en goed bevonden aanvullende instructies, voor de winkelsurveillant.

– Externe criminaliteit

‘Van elke diefstal wordt aangifte gedaan bij  de politie’, een tekst die je veelvuldig kunt aantreffen op tekstborden in winkelbedrijven. Echter, het aangifte doen bij de politie vraagt kostbare tijd. Tijd die u liever aan uw bedrijf zou willen besteden. In vrijwel elke politieregio ontstaat er wel eens discussie met dienstdoende politieagenten die mogelijk uw winkelpersoneel in een ongemakkelijke en ongewenste positie kunnen brengen. Dat kan ontstaan uit simpele miscommunicatie. Onze winkelsurveillanten zijn echter specialisten op het gebied van het aanpakken van winkelcriminaliteit en in de communicatie naar de overheid. U, of wij  namens u, zijn ‘de baas’ in uw onderneming waar het de aanpak van winkelcriminaliteit betreft. Vanzelfsprekend uitsluitend binnen de door de overheid aangegeven kaders.

Of u onze winkelsurveillanten wilt inhuren voor een dag of voor een langere periode, het is allemaal mogelijk bij Roggendorf Security. Het komt dan ook regelmatig voor dat onze winkelsurveillanten, op verzoek van onze opdrachtgevers, een zogenaamde ‘schoonveegactie’ houden. Winkeldieven blijken in veel gevallen ‘trouwe klanten’ die regelmatig bij u komen winkelen. Binnen een voor u overzichtelijke periode lukt het ons deze ongewenste bezoekers aan te houden, over te dragen aan de politie en voor minimaal een jaar de toegang tot uw winkel te ontzeggen.

– Interne criminaliteit

Winkelcriminaliteit bestaat niet alleen uit externe factoren. De winkelsurveillanten van Roggendorf Security zullen daarom gepaste professionele afstand bewaren tot uw personeel en leidinggevenden zonder dat het ten kostte gaat van loyaliteit naar de opdrachtgever toe.

Niet zelden worden de diefstallen of verduisteringen begaan door eigen personeel. Dat is vervelend voor u, vooral wanneer het personeel betreft dat u jarenlang heeft kunnen vertrouwen. Het kan u zelfs emotioneel diep raken. In voorkomende gevallen zult u zelfs besluiten geen aangifte te willen doen, en dat is in veel gevallen zelfs heel verstandig omdat het u kan behoeden voor onverwacht hoge kosten.

Wij van Roggendorf Security adviseren u in die gevallen dat het u emotioneel of financieel raakt contact op te nemen met onze afdeling recherche. Laat u bijstaan, wij hebben de expertise in huis.

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!