Beveiligen is mensenwerk

Alle hedendaagse beveiligingstechnieken ten spijt, beveiliging van eigendommen en personen is en blijft mensenwerk. Elke opdrachtgever stelt haar eigen eisen aan hoe de beveiliging binnen haar organisatie dient te functioneren. De medewerkers van Roggendorf Security voldoen aan alle wettelijke eisen. Elke medewerker, of dat nu beveiligingsmedewerkers zijn of onze kantoormedewerkers, is gescreend en heeft toestemming van de overheid. Daarnaast beschikt elke beveiligingsmedewerker over een geldig legitimatiebewijs part. beveiligingsorganisaties welke zij op verzoek kunnen tonen.

Zoals gezegd, elke opdrachtgever stelt haar eisen aan onze beveiligingsmedewerkers. Om een voorbeeld te geven; wanneer een klant via een detectiepoortje uw winkel verlaat en het detectiepoortje geeft een alarm, dan wil dat niet direct zeggen dat er altijd sprake is van een vermoedelijk strafbaar feit. Het detectiepoortje is voor de beveiligingsmedewerker een technisch hulpmiddel. Een correct optreden naar de klant van uw bedrijf, is daarbij van essentieel belang. In een andere situatie is de beveiliging, naast preventief, vrijwel volledig gericht op repressief optreden. Met winkeldieven wordt, indien door de opdrachtgever gewenst, kordaat afgerekend en ligt de verantwoordelijk voor constatering van strafbare feiten en de afhandeling daarvan volledig in handen van onze beveiligingsmedewerkers. Dat vraagt van onze beveiligingsmedewerkers, naast de noodzakelijke wetskennis, flexibiliteit om conform uw eisen namens u op te kunnen treden, en dat geeft u weer de ruimte en rust u volledig te richten op de bedrijfsvoering.

Roggendorf Security is een Ecabo erkend leerbedrijf. Personen die in de beveiliging willen gaan werken kunnen regelmatig bij ons terecht voor hun praktijkgedeelte van het diploma beveiliger (MBO-2 niveau) maar ook leiden wij onze eigen medewerkers, indien zij daarvoor in aanmerking komen, op tot Coördinator Beveiliging (MBO-3 niveau). Roggendorf Security beschikt over eigen stagebegeleiders.

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!

Contact

Bezoekadres:
Nieuwelandstraat 17
7731 TH Ommen

Nevenvestiging
Popovstraat 15
8013 RK Zwolle

Route beschrijving

Telefoon: 0529-450525
E-mail: info@roggendorf.nl
Skype: roggendorf-hulp-lijn
Twitter: Volg Roggendorf op Twitter