Noodzaak tot beveiliging

Een optimale beveiliging is niet langer voor elke organisatie een luxegoed. Sterker nog, veel verzekerings- maatschappijen schrijven voor aan welke beveiligingsmaatregelen een organisatie minimaal dient te voldoen. Mede daardoor is beveiliging een noodzaak geworden. Roggendorf Security is op de hoogte van al die eisen. Daardoor zijn wij in staat u deskundig te adviseren over een voor uw organisatie optimale beveiligingsmix.

Onze Register Security Experts (RSE) kunnen door middel van De Haagse Methodiek (DHM) uw securityvraagstukken managen van beleid tot en met uitvoering inclusief de kwaliteitsborging. Met onze kennis, expertise en inzet helpen wij u om de risico’s van ongewenste beïnvloeding dusdanig beheersbaar te maken zodat de continuïteit van uw bedrijfsvoering niet onnodig in gevaar komt. Dit kan dus uiteenlopen van een éénmalige aanschaf van een alarmsysteem of camerasysteem tot het schrijven van een Interne Security Audit (ISA) voor de komende jaren.
Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!

Contact

Bezoekadres:
Nieuwelandstraat 17
7731 TH Ommen

Nevenvestiging
Popovstraat 15
8013 RK Zwolle

Route beschrijving

Telefoon: 0529-450525
E-mail: info@roggendorf.nl
Skype: roggendorf-hulp-lijn
Twitter: Volg Roggendorf op Twitter