Tips: Camera Systemen

TIPS: Belangrijk bij de keuze van een camerasysteem
Camerasystemen zijn er in diverse uitvoeringen met diverse prijskaartjes. Bij de keuze van het systeem is het belangrijk wat u ermee wilt bereiken.
Waar moet u qua onderdelen op letten:

  1. Overzicht is wat anders dan herkenning. Herkenning betekent nog geen identificatie.
  2. Dag/nacht camera’s zijn er in verschillende gevoeligheden.
  3. Tegenlicht of een roodverkleuring van het licht kan de kwaliteit sterk beïnvloeden.
  4. Naast de camera is ook het objectief resultaat bepalend.
  5. De recorder moet voldoende snelheid en kwaliteit hebben.
  6. Het beeldscherm is alleen belangrijk voor de presentatie van het beeld. Als het nodig is kan er tijdelijk een ander beeldscherm gebruikt worden.

Zoals altijd is een ketting niet sterker dan de zwakste schakel. Een uitstekende recorder met een matige lens geeft een matig resultaat. Alleen het beeldscherm kan door een ander scherm vervangen worden, waarbij de kwaliteit van de opgeslagen beelden verder niet beïnvloed wordt.

Het beste resultaat ontstaat bij een goed op elkaar afgesteld systeem wat doet waarvoor het is aangeschaft. Onze adviseurs kunnen u hierbij verder helpen.

Diefstal door ‘klanten’
Behalve inzet van een winkelsurveillant zijn er ook veel mogelijkheden met camerasystemen of een combinatie hiervan. Roggendorf Security kan zorgen dat u uw klanten zodanig in beeld hebt dat zij later zonodig geïdentificeerd kunnen worden en u daarnaast overzicht hebt met wat er gebeurt in uw winkel. Verder weet u niet altijd wat er achter een gesloten deur gebeurt of wie daar staan. Ook daar kan een camerasysteem helpen, zelfs terwijl u al niets meer ziet omdat het al donker is.

Diefstal door eigen personeel
Helaas ook een bekend probleem. Dit start al met de screening van personeel. Verder kan vooral een goed camerasysteem veel doen, eventueel in combinatie met een selectief toegangscontrolesysteem. Overigens bent u ook voor de screening, onderzoek naar fraude en afronding van de zaak bij Roggendorf Security aan het juiste adres.

Brandbeveiliging
Uw alarmsysteem kan ook bijdragen op brandveiligheidgebied, vooral via de alarmopvolging en gebruik van de juiste camera’s.

Afspraak
U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs via info@roggendorf-security.nl of 0529-450525.

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!

Contact

Bezoekadres:
Nieuwelandstraat 17
7731 TH Ommen

Nevenvestiging
Popovstraat 15
8013 RK Zwolle

Route beschrijving

Telefoon: 0529-450525
E-mail: info@roggendorf.nl
Skype: roggendorf-hulp-lijn
Twitter: Volg Roggendorf op Twitter