Particulieren – Veilig wonen

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet.
Woninginbraak en overlast komen nog steeds voor. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft, geeft een onveilig gevoel.

Wacht niet tot het te laat is en er bij u ingebroken wordt, maar onderneem actie om veilig te wonen. Roggendorf Security is landelijk werkzaam en erkend als adviseur op het gebied van hang-en sluitwerk. Wij kunnen u meer informatie geven over de wijze waarop u alle ‘inbraak gevoelige’ plekken van uw woning kunt beveiligen.

Zo heeft u tot 90% minder kans op inbraak en komt uw huis in aanmerking voor een certificaat. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte. Vaak ontvangt u met dit certificaat korting op uw inboedelverzekering.

Roggendorf Security het adres voor al uw hang- en sluitwerk advies.

Voorkom dat u zelf slachtoffer wordt.

Iedere minuut wordt er wel ergens in Nederland ingebroken. Aangifte cijfers zijn al jarenlang torenhoog. Dat is geen prettige gedachte, een inbraak is altijd een aangrijpende gebeurtenis. Roggendorf Security adviseert u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van een beveiligingssysteem voor uw huis. Zo kunt u uw kostbaarheden beschermen.

Diensten Bedrijven Particulier Service & Advies Security Webshop
Roggendorf Security levert
van security-management
tot objectbeveiliging en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Altijd door gediplomeerde beveiligings-medewerkers. Lees meer
Op zoek naar gekwalificeerde beveiligingsprofessionals,
voor portierfuncties of winkel-surveillance? Dan is Roggendorf Security voor u
het juiste adres. Lees meer
Naast bedrijven staat Roggendorf Security ook klaar voor particulieren. Voor ieder object of budget kan een passende advies of oplossing worden geboden. Lees meer Bij nacht en ontij gebeld worden omdat er in uw bedrijf wordt ingebroken. U bent niet getraind om daar adequaat op te reageren. Wij bieden ervaring en praktische oplossingen. Lees meer Naast de complete beveiligingsmix biedt Roggendorf Security ook elektronische beveiligings-maatregelen.

Binnenkort verkrijgbaar in onze Security Webshop!

Contact

Bezoekadres:
Nieuwelandstraat 17
7731 TH Ommen

Nevenvestiging
Popovstraat 15
8013 RK Zwolle

Route beschrijving

Telefoon: 0529-450525
E-mail: info@roggendorf.nl
Skype: roggendorf-hulp-lijn
Twitter: Volg Roggendorf op Twitter