Meppel

Beveiliging in Meppel met Roggendorf

Roggendorf security service is opgericht in het jaar 2000 en is ook actief in Meppel. Roggendorf richt zich op de beveiliging van bedrijven en biedt verschillende diensten aan, waaronder het beheren van een brandmeldinstallatie, object beveiliging, mobiele/winkel surveillance en elektronische beveiliging. Ook zorgt Roggendorf voor onderhoud aan uw blusmiddelen/noodverlichting en begeleidt en adviseert u bij het opsporen van interne en/of externe criminaliteit. In het kort gezegd levert Roggendorf security service Meppel alles om uw bedrijf en uw medewerkers te beveiligen en te beschermen.

Alarmsystemen Meppel

Het gebruik van het juiste alarmsysteem is voor uw werknemers, maar ook voor uw onderneming, erg belangrijk. Hierdoor voorkomt u inbraak, diefstal en fraude waardoor uw bedrijfsresultaat schade op kan lopen. Roggendorf security service Meppel werkt nauw samen met specialisten die gescreend en erkend zijn om ook uw bedrijf met het juiste alarmsysteem of -systemen te voorzien.

Camerasystemen Meppel

Wilt u graag een oogje in het zeil kunnen houden na sluitingstijd? Met het camerasysteem van Roggendorf security service in Meppel is dit mogelijk. Met een camerasysteem kunt u diefstal, overval of vandalisme voorkomen of gebruiken voor identificatie. Ook geeft u uw werknemers een veilig gevoel als uw pand is voorzien van camerabewaking.

Alarmopvolging Meppel

Meer dan 90 regionale partners zorgen samen voor alarmopvolging door heel Nederland. Roggendorf security service zorgt voor surveillance voor alarmopvolging in Meppel. Hierdoor garanderen wij snelle en betrouwbare handelingen van onze alarmopvolgers. Onze alarmopvolger controleert uw pand van buiten op inbraak of eventuele andere schade, hierna handelt de alarmopvolger de melding volgens het protocol af. Indien nodig zorgt onze alarmopvolger voor verdere actie’s, waaronder het informeren of inzetten van verschillende contactpersonen: politie, brandweer of eventueel een glaszetter.

Wij stellen na het inzetten van een alarmopvolger een rapport op van de activiteiten en gebeurtenissen en zullen deze naar u versturen.

Surveillance Meppel

Roggendorf biedt ook surveillance aan in de omgeving van Meppel. Hier kunt u denken aan winkelsurveillance of mobiele surveillance.

De winkelsurveillanten van Roggendorf security zijn specialisten in het omgaan met en aanpakken van ongewenste bezoekers van uw bedrijf. Uiteraard heeft elk afzonderlijk winkelbedrijf haar eigen denkwijze hoe met winkelcriminaliteit om te gaan. De winkelsurveillanten houden zich dan ook strikt aan uw wensen, vastgelegd in uw door ons getoetste en goed bevonden aanvullende instructies voor de winkelsurveillant.

Overdag is uw bedrijf een dynamische omgeving. Maar zo bruisend als het overdag kan zijn, zo stil is het ’s nachts en in het weekend. Zeker als u gevestigd bent op een bedrijventerrein. En we weten allemaal dat de gelegenheid de dief maakt. De mobiel surveillanten van Roggendorf security plaats minimaliseren de kans op ongewenst bezoek met controlerondes, open- en sluitrondes en alarmopvolging. Hun bevindingen leggen zij altijd vast in surveillance-rapporten.