Mobiele surveillance

Overdag is uw bedrijf een dynamische omgeving. Maar zo bruisend als het overdag vaak is, zo stil kan het ’s nachts en in het weekend zijn. Zeker als u gevestigd bent op een bedrijventerrein. De mobiele surveillanten van Roggendorf Security minimaliseren de kans op ongewenst bezoek met controlerondes, open- en sluitrondes en alarmopvolging. Hun bevindingen leggen zij vast in digitale surveillance-rapporten.

Op afgesproken tijdstippen inspecteren de beveiligingsmedewerkers van Roggendorf Security uw bedrijfspand. Daarbij kunnen ze zowel externe als ook interne controlerondes uitvoeren. Bij een externe ronde controleren zij uw pand op afgesloten ramen en deuren en eventuele onregelmatigheden. Tevens controleren zij de omgeving op verdachte voertuigen en personen. Tijdens een interne controleronde letten onze surveillanten ook op bovengenoemde punten, maar controleren zij ook of de juiste apparatuur is uit- en/of is ingeschakeld.

Onze beveiligingsmedewerkers kunnen uw bedrijf ’s morgens openen en ’s avonds weer afsluiten. Met de systematische aanpak die zij daarbij hanteren, kunt u er zeker van zijn dat er ’s avonds niet per ongeluk een raam of een deur blijft openstaan.

Tevens bieden wij zogenaamde visitatiediensten aan. Hierbij worden bezoekers en personeel gecontroleerd op het wel of niet rechtmatig meenemen van bedrijfseigendommen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.